hospital-forside

Specialtilpasset logistik og design

”Herlev-modellen” er en standard Opus 3-hospitalsseng, tilpasset Herlev Sygehus' unikke interne logistiksystem, conveyor-anlægget. Et kædesystem i hospitalets kælder transporterer urene senge til rengøring og sengeredning, og rene senge til baser, hvor sengene bliver afhentet af personalet til brug på forskellige dele af hospitalet.

 

På ”Herlev-modellen” har vi tilføjet specialbeslag i sengekonstruktionens fire hjørner, så conveyor-kæden kan hæve sengen og transportere den rundt i systemet. Fordi Herlev Hospital er bundet af flere designkrav, er Opus 3 ”Herlev-modellen” blevet malet i støvet blågrøn farve - helt i tråd med det oprindelige hospitalsdesign fra tresserne. 

 

KR vandt i 2006 udbuddet på hospitalssenge til Herlev, Glostrup og Gentofte, netop fordi vi til enhver tid kan specialtilpasse vores standardsenge til det enkelte sygehus’ behov og ønsker. 

 

"Opus 3 har vist sig som driftssikker, og løsningen med tilkobling til Conveyor-anlægget virker upåklagelig...KR er meget lydhøre overfor ønsker/kritik, og der er et særdeles godt samarbejde om processerne."

Thomas Madsen, Herlev Hospital 

 

Opus 3 blev oprindeligt udviklet i 2003 i tæt samarbejde med Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, Århus Universitetshospital i Skejby og Regionshospitalet i Randers. Sengen kombinerer stabilitet, mobilitet og unikke funktioner i en velafprøvet, rengøringsvenlig og driftssikker hospitalsseng.


Nøglefunktioner

 

Firedelt liggeflade

Korrigeret rygtilbageførsel

Mulighed for mekanisk begrænsning af rygelevationen

Ekstra bredt understel

Centralbremse og retningsstyr ved hvert hjul

Udløserknap til umiddelbar deaktivering af bremse og retningsstyr

Trendelenburg og antitrendelenburg

 

Læs mere om Herlev Hospital

 

vil-du-vide-mere-orange

Kontakt KR:

 

herlev-seng